Nytorv 4C, 7700 Thisted
Ring og bestil på tlf: 97 91 24 55

Pizza til festivaler

Gourmet pizza til festivaler i hele landet

PIZZA by W.H. leverer ikke blot forbagte pizzabunde til supermarkeder og familieparker. Vi er nemlig tilstede med pizza til festivaler rundt om i landet for at sprede glæden ved den gode smag. I festivalsperioden kører vi på Danmarks-tourné og mætter blandt andet de sultne maver på deltagerne til SmukFest i Skanderborg. Successen bag PIZZA by W.H. ligger i, at vi hæver standarden gennem vores respekt for håndværk og råvarer i den højeste kvalitet. 

Vores håndværk er garanti for pizza med sprød kant ligesom de lokale, friske råvarer i Thy giver pizzaen dens unikke smag. Dette er alfa og omega for vores koncept. Vi går aldrig på komprimis med smagen og kvaliteten – og det kan ses på vores popularitet blandt publikum. PIZZA by. W.H.’s pizza til festivaler er blevet et foretrukket og efterspurgt produkt blandt de tusinder af gæster. Sådan har vi over en årrække udviklet os til at være et særdeles anerkendt brand i pizzabranchen i Danmark. Vores mål er at mætte endnu flere slutne maver og gøre det lidt lækrere at være til festival.  

Successen tager vi hver sommer med på tur med gourmet pizza til festivaler i hele landet, og vi udvikler os hele tiden. Vi lytter til feedback fra vores kunder og tilpasser vores smage og varianter derefter. På den måde sørger vi for at servere de allerbedste pizza med masser af kærlighed for den gode smag og det traditionelle håndværk. Det er det, vi hjemme i Thy kalder GRUNDIGHED.

Skal din festival også med på vores tourné gennem det sultne, fest- og pizzaglade Danmark? Efterspørgslen på pizza til festivaler stiger stødt, ligesom vores netværk af samarbejdspartnere vokser sig større og større. Er du interesseret i at give dine festivaldeltagere en smagoplevelse fra en af landets bedste pizzabagere? Så skal du endeligt ikke tøve med at kontakte PIZZA by W.H. i dag for en uforpligtende samtale.

KontaktEngrossalg

Vores samarbejdspartnere