Nytorv 4C, 7700 Thisted
Ring og bestil på tlf: 97 91 24 55

Pizza i Thisted

Den foretrukne pizza i Thisted

Står du igen overfor det evige dilemma, om hvad du skal lave til aftensmad? Er køleskabet og køkkenskabene kedelige eller tomme? Er du bare ikke i humør til at handle ind, tilberede maden og tage den store opvask, det efterlader? Jamen, overlad madlavningen til os. Zana Pizza & Grill tilbyder nemlig grillretter og pizza i Thisted for enhver smag, der tilfredsstiller din lækkersultne mave.

Vi har gennem de seneste årtier været førende, hvad angår pizza i Thisted, og er stadig det foretrukne pizzaria i byen, og det vil vi blive ved med. Vi lytter altid på vores store kundebase i Thisted, Thy og omegn for at optimere vores håndværk og opskrifter. Sådan sikrer vi, at vi er stadig kan servere din foretrukne pizza i Thisted. Vi sætter samtidigt stor pris på det gode, traditionelle håndværk og udsøgte råvarer fra Thy.

Vores vigtigste mission er at give dig en smagsoplevelse, der afspejler vores store kærlighed til pizza gennem mange år. Derfor går vi aldrig på kompromis med den gode smag, således vi sikrer dig den bedste pizza i Thisted. Husk, at vi som noget nyt også kan lave glutenfri pizza, så alle kan være med.

Bestil din mad hos Zana Pizza & Grill i dag!

Kontakt

Grill retter i Thisted

Har du lyst noget andet lækkert? Vi serverer ikke kun pizzaer af de gode, lokale råvarer. Vi tilbyder også smagfulde grill retter i Thisted, hvoraf du kan vælge mellem en lang række forskellige varianter. Vi serverer alt fra klassiske retter som grillet kylling til t-bone steak, burger med pommes frites og schnitzler.

Der er altså noget for enhver smag, uanset om du er til pizza eller grill retter i Thisted. Se vores store udvalg af pizza, durum, sandwich og grillretter, så du kan tilfredsstille din og dine gæsters sultne maver. Du kan altid finde dét, som du sulter efter.

Du kan i vores åbningstider bestille din mad på telefon 9791 2455 til levering, takeaway eller til spisning i vores restuarant. Klik på knappen “Menukort” og se vores store udvalg af pizza og grill retter.