Nytorv 4C, 7700 Thisted
Ring og bestil på tlf: 97 91 24 55

Engros pizzabunde

Engros pizzabunde bagt i Thy med kærlighed

Hos PIZZA by W.H. sætter vi en stor ære i at fremhæve den gode, velkendte smag i vores hjemmelavede, håndfremstillede pizzabunde. Respekten for håndværket og bagertraditionerne betyder meget for os. Derfor bruger vi selvfølgelig altid råvarer af den højeste kvalitet, og denne kærlighed deler vi med virksomheder i hele landet. PIZZA by W.H. tilbyder virksomheder, herunder supermarkedskæder, festivaler og familieparker, engros pizzabunde – med eller uden ost eller økologiske uden ost. Vi forbager bunden 20%, og fryser den ned, så du let kan lægge fyld på og færdigbage den.

Vi leverer hjemmelavede pizzabunde af de allerbedste råvarer til kæder som Lidl, SuperBrugsen og Meny, festivaler som SmukFest og forlystelsesparker som Tivoli Friheden og Fårup Sommerland. Successen bag vores engros pizzabunde er de lokale råvarer fra Thy. De er med til at give bundene deres unikke smag og en lækker sprød kant. Med vores mange års erfaring sikrer vi din virksomhed engros pizzabunde, der giver dig og dine kunder lækre, velsmagende pizzaer.

Sådan garanterer vi dig og din virksomhed kvalitetshåndværk, formet af traditioner, kærlighed til den gode smag og lokale kvalitetsråvarer.

Se hvilke virksomheder, vi samarbejder med, og få et overblik over priser på pizzabunde ved at scrolle ned på denne side. 

Kontakt

Priser på vores pizzabunde

Med samarbejdspartnere inden for forskellige brancher har PIZZA by W.H. et velkendt, landsdækkende brand ift. engros pizzabunde. Vores popularitet stiger hele tiden i takt med at vores netværk af partnere udvider sig, så hop med på vognen. Er din virksomhed også interesseret i at samarbejde med PIZZA by W.H., er vi aldrig længere end et opkald væk. Kontakt os til en uforpligtende samtale i dag og få mere at vide om vores engros pizzabunde.

Her finder du en oversigt over priser uden og med moms på vores pizzabunde:

Pizzabunde Ø 30 cm.
uden ost eksl. moms 12,80 kr. / inkl. moms 16,00 kr.

Pizzabunde Ø 32 cm.
med ost eksl. moms 14,40 kr. / inkl. moms 18,00 kr.

Økologiske pizzabunde Ø 30 cm.
uden ost eksl. moms 14,40 kr. / inkl. moms 18,00 kr.

Kontakt

Vores samarbejdspartnere